Doğu Anadolu Erzurum Kars Nahçıvan Tunceli Kemaliye Turu (6 Gece Otel Konaklamalı)
SSC Tur Farkıyla Sizleri Doğu'nun Hazinelerini Keşfetmeye Davet Ediyoruz. Sivas,…- Nahçıvan Konaklama Dahil
- Kars Ani Harabeleri, Azeri Gecesi
- Akdamar Adası Tekne Turu
- Tatvan Nemrut Krater Gölü
- Van Gölü ve Muradiye Şelalesi
- Tunceli Munzur Gözeleri
Can Azarbaycan İki Devlet Bir Millet dedik Nahçıvan'da Konaklama ve Geziler dahil Ettik
Gibi Dolu Dolu Doğunun Hazineleri Turuna Gidiyor, Yöresel Yemeklerini Tadıyoruz.
Doğu Anadolu'yu Keşfetmeye Türkiye'nin Çatısını Gezmeye Davet Ediyoruz.
Doğal Güzelliklerine Doyamayacağınız Bölgede İnci Kefali Yemeden Gelmeyeceksiniz.
Erzurum'un Tarihi Dokusunu Görmeye, Van Deniz'inde Tekne Turu Yapmaya Ne Dersiniz!
Anadolu'nun Doğusunda Kendinizden Geçeceksiniz...
2022 Erken Rezervasyon Başlamıştır.
%25 Kaparo ver Gerisini Otobüste Tamamla
TUR PROGRAMI
1 Gün | İstanbul, Düzce, Ankara, Yozgat, Sivas, Erzurum
SSCTur Araç Kalkış Noktaları
17:00 İncirli Doğtaş Mobilya Önü
Konaklama: Gece Yolculuğu
2 Gün | Erzurum Çifte Minareli, Taşhan, Pasinler Sarıkamış
Erzurum Çifte Minareli Medrese, Erzurum Ulu Camii, Taşhan, Pasinler, Sarıkamış Şehitliği, Kars, Kümbet Camii
Siz değerli misafirlerimizle buluşmamızın ardından düzenlemiş olduğumuz Doğu Anadolu ve Nahçıvan Turu yolculuğumuza başlıyoruz. Kaynaşlı Tursan Dinlenme Tesislerinde Molamızın ardından Ankara'dan turumuza katılacak olan misafirlerimizi Aşti Önü Berat Büfe'den aldıktan sonra Yozgat, Sivas, Erzincan güzergâhı ile yapacağımız yolculuğumuz esnasında vereceğimiz (Ekstra) Kahvaltı Molası sonrasında, Erzurum'a vardığımızda, Alaattin Keykubat'ın kızı Hundi Hatun tarafından yaptırılmış Çifte Minareli Medrese'yi ziyaret edip, 1179 yılında Saltuklu Melik Nasirüddin Muhammed Bey'in döneminde inşa edilmiş Ulu Camii'yi ve İlhanlı hükümdarı Sultan Olcayto döneminde 1310 yılında yaptırılmış Yakutiye Medresesini panoramik görerek, 1561 yılında Sadrazam Rüstem Paşa tarafından inşa ettirilmiş Taş Han'da, Oltu Taşı Alışverişi yapıp vereceğimiz (Ekstra) Öğle Yemeği Molası sonrasında Erzurum'dan ayrılacağız. Yolumuz üzerindeki İlhanlılar döneminde yapılan Pasinler Kalesi'ni, 1297-1298 yılları arasında Aras Nehri üzerinde inşa edilmiş Çobandede Köprüsü'nü aracımızdan görerek, 1914 yılının 15-22 Aralık tarihleri arasında 93 Harbinde kaybedilen toprakları geri almak ve Ruslar'a bir darbe vurulmak için düzenlenen Sarıkamış Harekatı'nda, tek mermi atmadan, Donarak Şehit olan 90 bin askerin adına yapılan Sarıkamış Allahu Ekber Dağı Şehitliği'ni ziyaret edeceğiz. Kars'a ulaştığımızda 963-1033 yılları arasında yaşayan, Bizans ordusu ile yapılan bir savaşta yaralanarak Kars'ta şehit olmuş Hasan Harakani Türbesi, 1993 yılından bu yana Cami olarak kullanılan Kümbet Camii ve 1579 yılında Osmanlı Padişahı III. Murat döneminde yaptırılan Taş Köprü'yü görüp, 1152 yılında Sultan Melik İzzetin’in emri ile Veziri Firuz Akay tarafından yaptırılmış Kars Kalesi'ni Panoramik izleyeceğimiz meydandaki Fotograf Molamız sonrasında Kars'taki Otelimize Ulaşıyoruz. Akşam Yemeği ve Konaklama Otelimizde.
Kahvaltı: Erzurum - Babunec Kahvaltı / Kahvaltı Tabağı
Öğle Yemeği: Erzurum - Aksu Restoran / Cağ Kebap Menü
Akşam Yemeği: Otelde Set-Menü Olarak Alınacaktır
Konaklama: Kars - Sapran Otel vb.
Konaklama: Erzurum Otelleri
3 Gün | Ani Harabeleri, Dilucu, Nahçivan, Azeri Gecesi
Ani Harabeleri, Iğdır, Dilucu Sınır Kapısı, Heydar Aliyev Meydanı, Türk Şehitliği, Azeri Gecesi
Doğu Anadolu ve Nahçıvan Turu'muzun 3. Gününde, Sabah Otelimizde Alacağımız Kahvaltı Sonrasında, 1877-1878 yılları arasında yaşanan ve 93 Harbi olarak bilinen savaşın ardından 40 yıl kadar Rusya'nın kontrolünde kalan Kars'tan ayrılıp, Ermeni Hanedanlığı'nın başkenti olmuş, Sultan Alparslan tarafından 1064 yılında 25 günlük bir kuşatmadan sonra fethedilen Ani'ye varacağız. Temelleri Bagratlı Kralı II. Sembat tarafından M.S. 990 yılında atılmış ancak Kral öldükten sonra eşi kraliçe Katranide tarafından 1001 yılında bitirilmiş Büyük Katedral, 1072 yılında Ebû'l Menuçehr Bey tarafından yaptırılan ve Anadoludaki ilk Türk Camisi olma özelliğini taşıyan Menuçehr Camii gezilerimizi bitirip, en son 1840 yılında faaliyete geçmiş, 5137m rakımı ile Türkiye’nin en yükseği Ağrı Dağı'nın yanından geçerek adını Oğuz Han'ın altı oğlundan biri olan Deniz Han'ın en büyük oğlu, İğdir Bey'den alan Iğdır’da vereceğimiz (Ekstra) Öğle Yemeği Molası sonrasında Mustafa Kemal Atatürk'ün "Türk Kapısı" olarak nitelediği Nahcivan Özerk Cumhuriyeti ile kapımız, Dilucu Sınır Kapısı’ndan Çıkış İşlemlerimizi yaptırıp Nahcivan’a geçtiğiyoruz. Kura Nehri ile birleşerek Hazar Denizi’ne dökülen Aras Nehri üzerine inşa edilen Hasret Köprüsü'nden geçerek yaklaşık 1,5 saat sonra Nahcivan Şehri’ne ulaşacağız. Avtovağzal Meydanı’ndan, ortasında büyük bir bayrak bulunan ve Nahçıvan'ı kuş bakışı izleyeceğimiz Bayrak Meydanı’na geçerek Şehrin Merkezi olarak bilinen Heydar Aliyev Meydanı’nda fotoğraflarımızı çekip 1. Dünya Savaşı’nda Nahçıvan’da Şehit olan Türk Askerleri anısına yaptırılan Türk Şehitliği, Atatürk Caddesi’ndeki, heykeltıraş Metin Yurdanur’un yaptığı, 29.Ekim.2011’de açılışı yapılan Atatürk Büstü’nde vereceğimiz molalar sonrasında Nahcivan'daki Otelimize Ulaşıyoruz. Konaklama Otelimizde.
Azeri Gecesi: Dileyen Konuklarımız ile Bölge Kültürünü Tanıyabileceğimiz ve Yöresel Yiyecekleri Tadacağımız Nahcivan'ın Olmazsa Olmazı (Ekstra) Azeri Gecesi’ne katılıyoruz. Bu Akşam Yapacağımız Konaklama'da Akşam Yemeği Tur Ücretine Dahil Değildir. Azeri Gecesi'ne Katılmak İstemeyen Misafirlerimiz Akşam Yemeği'ni Kendi İmkanları ile Yiyebileceklerdir.
NOT: Türkiye Cumhuriyeti ile Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Arasında Yapılan Anlaşma Gereği TC Vatandaşları Nahçıvan'a Üzerinde TC Kimlik Numarası Bulunan Yeni Kimlik veya Pasaport ile Geçiş Yapabilmektedir. Bunun Dışındaki Kimlik Kartları ile (Ehliyet, Kurum Kimlikleri vs.) Geçiş Yapılamamaktadır. Ailesi ile Birlikte (Anne ve Babanın Aynı Anda) Seyahat Etmeyecek Olan 18 Yaş Altı Misafirlerimizin Nahçıvan'a Geçişleri için Noter’den Onaylı Muvaffakatname Almaları Gerekmektedir. Bebekler, (Çocuklar Dâhil) Kimliklerde Fotoğraf Olması Zorunludur.
Kahvaltı: Otelde Set-Menü Olarak Alınacaktır.
Öğle Yemeği: Iğdır - İranlılar Saray / Iğdır Bozbaşı Menü
Akşam Yemeği: Nahcivan - Nuh Yurdu Restoran / Yöresel Yemek
Konaklama: Nahcivan - Saat Kulesi Otel vb.
Konaklama: Nahçıvan Otelleri
4 Gün | Nahçivan, İshakpaşa Sarayı, Tendürek, Muradiye, Van
Mümine Hatun Türbesi, Dilucu, Iğdır, İshakpaşa Sarayı, Tendürek, Muradiye Şelaşesi, Van
Doğu Anadolu ve Nahçıvan Turu'muzun 4. Gününde, Sabah Otelimizde Alacağımız Kahvaltı Sonrasında, otelimizden ayrılarak Azerbaycan Devleti’nin kurucusu olan Atabek Şemseddin İldaniz’in emriyle eşi Mümine Hatun için 1186 yılında mimar Acemi Abubekiroğlu Nahçıvani tarafından yapılan Mümine Hatun Türbesi'ni ziyaret edip 1992'de hizmete açılan, Azerbaycan üzerinden Orta Asya’daki uzak kardeşlerimize kavuşmanın 'Giriş Kapısı' olduğunu bilen Atatürk’ün Nahçıvan’ı Türk Dünyasına açılan Kapı olarak görüp Nahçıvan’la sınırdaş olabilmek için İran’dan toprak satın alan Atatürk sayesinde kurulan Dilucu Sınır Kapısı’na tekrar ulaşıp, Giriş İşlemlerimizi tamamladıktan sonra Iğdır’a sonrasında Trabzon Yolu Çizelgesinde bir Gümrük Merkezi olarak sürekli gelişmiş Doğubayazıt'a ulaştığımızda verilecek (Ekstra) Öğle Yemeği Molası sonrası yapımına 1685 yılında Çıldır Atabeklerinden Çolak Abdi Paşa tarafından başlanılmış, 99 yıl sonra aynı soydan, Küçük İshak Paşa zamanında 1784’te tamamlanmış, 366 odalı, Dünya'da duvardan merkezi ısıtmalı sistemin kullanıldığı ilk yapı olan İshakpaşa Sarayı'nda, bir musluğundan süt, bir musluğundan su aktığı söylenen Süt Çeşme'yi, Mahkeme Salonu'nu, Zindanları, Harem ve Selamlık kısımını görerek Doğubayazıt ile Çaldıran arasında bulunan, 3533 m rakımlı Büyük Tendürek ve 3291 m rakımlı Küçük Tendürek adlı ikiz volkanik koniden oluşan Tendürek Dağını aşıp İran sınırları içindeki Maku şehri yakınında yer alan Çaldıran ile isim benzerliği olan Çaldıran istikameti ile adını Bağdat seferine çıkan Sultan IV. Murat'tan alan, Bend-i Mahi çayı üzerinde, yaklaşık 50m yükseklikten düşen Muradiye Şelalesi'nde Fotograf Molası vereceğiz. Molamız sonrasında, Nemrut dağının patlaması sonucu oluşmuş volkanik Van Gölü'nün kenarına kurulu, Van'daki Otelimize Ulaşıyoruz. Akşam Yemeği ve Konaklama Otelimizde
Konaklama: Van Otelleri
5 Gün | Van Kedileri, Van Gölü, Tatvan, Nemrut Dağı, Krater Gölü
Van Kalesi - Savat Atölyesi ve Kedi Evi - Akdamar Adası - Gagik Kilisesi, Tatvan Nemrut Dağı
Doğu Anadolu ve Nahçıvan Turu'muzun 5. Gününde, Sabah Otelimizde Alacağımız Kahvaltı Sonrasında, Arapça “Kara” anlamına gelen “Esvad” sözcüğünden gelen, Savat Sanatı ile ilgili bilgi aldıktan, nadide bir kedi ırkı olan Van Kedileri'ni de gördükten sonra Urartu Kralı I.Sarduri tarafından M.Ö. 840-825 tarihleri arasında, Urartu baş kenti Tuşpa'yı kuş bakışı gören, 1800 m uzunluğunda, yapılan Van Kalesi'nde Urartular'dan kalma Sardur Burcu'nu, Analı - Kız Açık Hava Tapınağı ziyaret edip, I. Argişti'nin, kurucular Menua ve II. Sarduri'nin kaya mezarları'nı yukarıdan izleyeceğiz. Devamında, 3250m rakımlı Erek Dağı eteklerine kurulu Van'dan ayrılarak Gevaş'ta teknemize binip (Ekstra) rehberimiz eşliğinde suyu tuzlu ve sodalı, 1646 m rakımlı, 120 km genişliğinde ve 80 km genişliğinde Van Gölü üzerinde yapacağımız yaklaşık 30 dakikalık yolculuk sonrasında Akdamar Adası'na ulaşıyoruz. Üzerine Kutsal Haç adına Vaspurakan Kralı I. Gagik tarafından 915-921 yılları arasında Keşiş Manuel'e yaptırılmış Gagik Kilisesi ziyaretimiz sonrasında tekne ile Gevaş'a dönüp vereceğimiz (Ekstra) Öğle Yemeği Molası sonrasında, 2012 tarihinde tamamlanan ve 2.306m uzunluğundaki Kuskunkıran Geçidi istikameti ile Ermeni kaynaklarında, Memleketinin Kasabası anlamına gelen Tadvan veya Dadvan şeklinde geçen Tatvan'a ulaşıyoruz. Tatvan'da bizi bekleyen minibüslerimize binerek (Ekstra) Volkanik Nemrut Dağı Turu'muza başlıyoruz. Türkiye'de tarihi çağlarda faaliyette bulunduğuna dair kayıtları olan 2 yanardağdan biri olan, en son 1411 ve 1441 yıllarında faaliyet gösterdiği yazılı kaynaklarda belirtilmiş, 2935m rakımlı Nemrut Dağı'nın 7500m ve 6000m çaplı elips şeklindeki Kalderası'nın içine girerek hala faal Buhar Bacalarını, Küçük Göl'ü ve 15km²'lik Krater Gölü'nü gördükten sonra Tatvan'daki Otelimize Ulaşıyoruz. Akşam Yemeği ve Konaklama Otelimizde
Konaklama: Tatvan Otelleri
6 Gün | Bitlis, Solhan, Muş, Tunceli, Munzur Vadisi, Gözeler
Muş, Bingöl, Peri Suyu, Tunceli, Munzur Vadisi, Ovacık, Munzur Baba, Tunceli
Doğu Anadolu ve Nahçıvan Turu'muzun 6. Gününde, Sabah Otelimizde Alacağımız Kahvaltı Sonrasında, yaklaşık 5 saat sürecek yolculuğumuza başlıyoruz. Yolculuk boyunca, Birinci Dünya Savaşı'yla beraber Anadolu’da işgal edilen vilayetler içinde istiklaline kavuşan ilk şehir Bitlis'in yanından geçerek, eski adı Norşin olan, 1988 tarihinde İlçe olmuş Güroymak, adı İbranice “Sulak, Verimli ve Otlak” anlamına gelen “Muşa” kelimesinden geldiği ileri sürülmüş Muş, 1936 yılında vilayet olmuş, 1945 yılında da İl Merkezi olan Çapakçur’un adı değişmiş Bingöl'den geçerek, kaynağını Erzurum'dan alan, Elazığ Tunceli sınırını oluşturan Perisuyu Çayı'nın üzerinden geçip 144 km uzunluğundaki Munzur Irmağını takip ederek, 1087 yılında kesin olarak Türklerin egemenliği altına girmiş, Cumhuriyetin ilanı ile Dersim Vilayeti haline getirilmiş, 1946 tarihinde "Kalan" ismi ile il olmuş, adı Atatürk tarafından değiştirilmiş Tunceli'ye ulaşıp vereceğimiz (Ekstra) Öğle Yemeği Molası sonrasında 1971'de kurulmuş 42.000 hektarlık florasında, 1518 çeşitli bitki kayıtlı olup, bunlardan 43 çeşidi Munzur Dağları'na, 227 çeşidi Türkiye'ye endemik türlerden oluş Munzur Vadisi Millî Parkı’na girerek, vadide kurulu Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Su Sporları Merkezi'ne ulaşıyoruz. Zip-Line istasyonunda, 12 metre yükseklikten 330 metre boyunca (Ekstra) Zip-Line yapıp Ovacık ilesinden geçerek, en yüksek yeri 3463 m. ile Akbaba Tepesi olan, Tunceli ile Erzincan arasındaki platoda 130 km uzunlukta, Torosların uzantısı Munzur Dağı eteklerinde rehberinizden dinleyeceğiniz Munzur Baba Efsanesine konu olan Munzur Gözeleri ’ne ulaşıyoruz. Vereceğimiz Fotoğraf ve Dinlenme Molası sonrasında Tunceli'ye tekrar dönerek Tunceli'deki Otelimize Ulaşıyoruz. Akşam Yemeği ve Konaklama Otelimizde
Konaklama: Tunceli Otelleri, Elazığ Otelleri
7 Gün | Keban Barajı, Kemaliye, Apçağa Köyü, Lökhane, Kanyon Tekne Turu
Murat Nehri, Pertek Kalesi, Keban, Apçağa Köyü, Mani Yolu, Taş Yol, Karanlık Kanyon
Doğu Anadolu ve Nahçıvan Turu'muzun 7. Gününde, Sabah Otelimizde Alacağımız Kahvaltı Sonrasında, aracımız ile Pertek’ten, Keban baraj gölü yapılmadan önce Murat Nehri'nin kıyısında sivri bir kayanın ucuna, 1071 yılından sonra yöreye hakim olan Mengüçoğulları tarafından yapılmış Pertek Kalesi manzarası ile karşı kıyıya geçerek Meşeli istikameti ile 1965 yılında yapımına başlanılmış, göl alanı 675 km² olan Keban Barajı Seyir Terası'nda vereceğimiz molanın devamında Arapgir istikameti ile 24 köyün ulaşımını sağlayacak olan ve 1997 yılında tamamlanan Vali Recep Yazıcıoğlu Köprüsü'nü görerek, İran ve Romalılar arasında el değiştirerek yönetilmiş, Doğu Anadolu’nun turist çeken yerleşim yerlerinden biri Kemaliye'ye doğru Fırat Nehiri eşliğinde devam ederken, Ünlü halk şairi Aşık Veysel’i Türkiye'ye tanıtan, halk müziği derlemecisi Muzaffer Sarısözen'i keşfeden Ahmet Kutsi Tecer’in babası Kudüs Düyun-u Umumiyesi müdürü olan Abdurrahman Bey'in köyü ve "Orda Bir Köy Var, Uzakta" şiirine konu olan, Apçağa Köyü'nde vereceğimiz mola sonrasında, geçmişte Eğin olarak bilinen adı 21 Ekim 1922'de Atatürk'ün adından esinlenerek değiştirilmiş Kemaliye'ye ulaşıyoruz. Verilecek (Ekstra) Öğle Yemeği Molası sonrası, gezimize yürüyerek devam edeceğiz. Dut ve cevizin yaklaşık 3 saat dövülüp macun haline getirilmesiyle yapılan Lök Tatlısı için Lökhane'ye ulaşacağız. Hemen yanındaki hala faal değirmende fotograflarımızı çektikten sonra Mani Yolu'nu yürüyerek varacağımız Seyit Ali Parkı'nda vereceğimiz Çay Molası sonrasında "Dünyanın En Zorlu Yolları" arasında gösterilen ve 132 yılda tamamlanan Taş Yolu görerek, 9 km’yi bulan, yer yer 400-500 metre sarp kayalık yamaçlardan oluşan bir doğa harikası Karanlık Kanyon'da yapacağımız (Ekstra) Tekne Turu bitiminde Kemaliye’deki Otelimize Ulaşıyoruz. Akşam Yemeği ve Konaklama Otelimizde
Kahvaltı: Otelde Set-Menü Olarak Alınacaktır.
Öğle Yemeği: Kemaliye - Bozkurt / Tas Kebabı Menü
Akşam Yemeği: Otelde Set-Menü Olarak Alınacaktır.
Konaklama: Kemaliye - Bozkurt Otel; Malatya - Anemon Otel vb.
Konaklama: Kemaliye Otelleri
8 Gün | Divriğ Ulu Camii ve Şifahane, Kangal, Sivas, Kırıkkale, Ankara
Bağıştaş, Divriği Ulu Camii, Kangal, Sivas Kongre Merkezi, Buruciye Medresesi, Ankara
Doğu Anadolu ve Nahçıvan Turu'muzun 8. Gününde, Sabah Otelimizde Alacağımız Kahvaltı Sonrasında, Bağıştaş istikametinden Fırat Nehri'nin bir kolu olan Çaltı Çayı Vadisi kenarında kurulmuş olan, Yavuz Sultan Selim'in 24 Ağustos 1516 Mercidabık Zaferi'nden sonra Osmanlı idaresine girmiş Divriğ'e vardığımızda, Anadolu Selçuklu Devleti’ne bağlı Mengücek Beyliği döneminde inşa edilmiş, 1228 yılında başlanıp 1243 tarihinde tamamlanan Ulu Cami ve aynı tarihte yaptırılmış Şifahanesini görüyor, uzaktan bakıldığında simetrik olduğu düşünülen, fakat özünde asimetrik olan bezemelerde yer alan on binlerce motifin hiç birinin bir daha kendini tekrar etmediği Divriği Ulu Camii ve Daruşşifası’nın dört kapısında bulunan her biri birbirinden farklı eşsiz bezemelerle göz kamaştıran bir mimarlık ve mühendislik harikası niteliğinde olan bu eser bizleri büyüleyecek. Gezimizin ardından Orta Asya'dan göç eden Kangar Türk boyunun, göç ederken getirdiği düşünülen, 17. yüzyıldan itibaren Osmanlı sultanları tarafından üretilmiş ve Samson olarak adlandırılmış köpekleri ile meşhur Kangal istikameti ile Sivas'a ulaştığımızda vereceğimiz (Ekstra) Öğle Yemeği Molası sonrasında 1271 yılında, III. Gıyaseddin Keyhüsrev zamanında Muzafferüddin Burucirdi tarafından yaptırılmış Buruciye Medresesi’ni, 1217 yılında Anadolu Selçuklu Devleti Sultanı I. İzzeddin Keykavus tarafından yapılan Şifaiye Medresesi’ni ve 1271 yılında İlhanlılar Veziri Şemseddin Cüveyni tarafından yaptırılmış Çifte Minareli Medreseyi görüp, 2 Eylül-18 Aralık 1919 tarihleri arasında "Milli Mücadele Karargâhı" olarak kullanılan Sivas Kongre Binası’nı panoramik izleyerek Sivas'tan ayrılıyoruz. Yozgat, Kırıkkale, 13 Ekim 1923'te Türkiye'nin yeni Başkenti olarak ilan edilmiş Ankara istikametini kullanacağımız dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.
Konaklama: Dikkat! Bu Gece Konaklama Yoktur.
9 Gün | Ankara, Bolu, Düzce, İzmit, İstanbul
Doğu Anadolu ve Nahçıvan Turu'muzun 9. Gününde Ankara, Bolu, İzmit ve son olarak İstanbul'dan katılan siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakıyor ve bir sonraki SSCTur organizasyonumuzda görüşmek üzere vedalaşarak Turumuzu Tamamlıyoruz.
Doğu Anadolu ve Nahçıvan Turu Sirküsü Yayınlandığı 24.12.2020 Tarihinde Geçerlidir. Aynı Tura Ait, Daha Sonraki Bir Tarihte Yayınlanacak Tur Sirküsü Bir Öncekini Geçersiz Kılar.
Konaklama: İstanbul Varış
- 19 Yıllık SSCTUR Güvencesi
- Otellerde 6 Gece Konaklama
- 1618 Nolu Zorunlu Seyahat Sigortası
- Program Dahilindeki Tüm Çevre Gezileri
- Feribot, Otopark, Otoban ve Köprü Ücretleri
- Profesyonel Rehberlik ve Refakat Hizmetleri
- Lüks Araçlar İle Ulaşım ve Araç İçi Su İkramı
- Otellerde Alınacak 6 Kahvaltı ve 5 Akşam Yemeği
HARİÇ OLANLAR:
- Tüm Öğle Yemekleri
- Tüm Özel Harcamalar
- Nahçıvan’da 1 Akşam Yemeği
- Tüm Yemeklerde Alınan İçecekler
- Tüm Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
- Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar
- İlk Gün Kahvaltı ve Son Gün Akşam Yemeği
• Yurtdışı Çıkış Harcı (Ekstra:50.TL)
• Akdamar Adası Tekne Turu (Ekstra:25.TL)
• Nemrut Dağı Minibüs Ücreti (Ekstra:50.TL)
• Karanlık Kanyon Tekne Turu (Ekstra:25.TL)
• Azeri Gecesi ve Akşam Yemeği (Ekstra:00.TL)
EK BİLGİLER
İptal İade Güvence Paketi Ve Zorunlu Seyahat Sigortası Hakkında
Zorunlu seyahat sigortası; Acentemiz tarafından tüm misafirlerimize ücretsiz olarak yapılan sigorta kapsamı detayları; acentenin iflası veya herhangi bir nedenle Paket Tur hizmetinin verilememesini kapsar. Sağlık sigortası değildir, tedavi masraflarını karşılamaz. (Özel Sağlık Sigortası Misafire Ait Özel Harcamadır)
Kişi Sayısına Göre Kullanılacak Araçlar
İPTAL POLİTİKASI:
İptal ve iade şartları